A good horse is never a bad color.

Annons

Värme, smärta & skrittmaskin!

Värmen har äntligen gjort entré och ingen är lyckligare är jag. Hur mycket lättare känns inte allt när man är varm och go? 

Förra helgen hoppade jag en runda med Ankan i Flyinge för att känns lite på formen och komma bort från kraschen sedan helgen innan. Jag ska inte påstå något annat än att jag hade lite ont i magen innan rundan och kände mig rätt osäker på allt. Men vi gick in och skuttade runt fint och felfritt. Härlig hon är <3 


På bilden ovan kan ni även spana in mina nya schabrak med nya logon! Så enkel och fin. Riktigt nöjd. 

Smärtan i axeln från olyckan är dock inte borta än och det fick jag smaka på i morse när en häst (ingen av mina underbara tama kreatur såklart) nästan slet sig påväg ut i hagen och jag ryckte till i grimskaftet. Undra vad som felar min stackars axel? Muskeln tror jag, för allt är intakt annars. 

Veckan i sig har varit bra. Skulle ju spenderat tis-tors i Oslo men vädret där var SÄMST så jag orkade inte åka dit för att spendera 3 dagar inne, gömd från konstant spöregn. 

Hästarna har haft varierat arbete + haft sin första vecka i vår (nästan) färdiga skrittmaskin! Så härligt att den är på plats så vi kan fortsätta med ridbanan nu! Vi ska sätta upp hel vägg på skrittmaskinen samt tak men det får vänta någon månad. Vi vill även ha in en såndär djup gummimatta men det får bli en framtida investering. Det som smakar kostar… 

Härlig utsikt vi bjuder på med va. Ja trivs bäst på öppna landskap…

Kommentarer

Leave a Reply

Annons
stats